Velkommen til Mariehønens gæstebog

Kære alle.
På Mariehønens gæstebog er du velkommen til at skrive et par ord om din oplevelse af dagplejen,
vores samarbejde eller hvad der ellers ligger dig på hjertet!

Email 09-11-2020

Frederikke Nancke

Vores varmeste anbefalinger til Hanne. Vores datter faldt til med det samme. Hun bliver hver morgen mødt med et smil, masser af omsorg og kærlighed fra Hanne. Vores datter stortrives hos Hanne, hvor børnene både leger inde og ude.

Email 09-11-2020

Isabel Boiskau Andersen

Hanne har vores varmeste anbefaling. Man mærker tydeligt som forældre at der er kærlighed, omsorg og overskud til hver enkelt barn hver dag. Celina faldt lynhurtigt til og har fået et helt specielt bånd til Hanne. Vi er glade!

Email 19-08-2019

Nina Andersen

Vi kan på det varmeste anbefale Hanne som privat børnepasser. Hun har både overskud til den enkelte, og kærlighed nok til alle ❤️ Både børn og forældre. Kaya glæder sig hver dag til at komme hen til Hanne.

Email 19-04-2017

Alexander Boe

Hej Hanne3 måneder er nu gået, siden vores dreng startede i dagpleje hos dig.Du har med din kærlighed, opmærksomhed og omsorg, givet vores dreng, den bedste start man som forældre kunne ønske sig for sit barn.Med dine daglige rutiner og struktur i hverdagen, er du med til, at skabe trygge og genkendelige rammer for såvel børnene og os forældre, hvilket i sidste ende er med til, at give overskud i en travl hverdag.Det er tydeligt som forældre, at du som dagplejemor er meget bevidst om, at et godt grundlag for sunde og glade børn er varieret mad.Udover den varieret kost, er det dejligt se, at der under måltiderne er god tid til det enkelte barn og ro til at hygge omkring måltidet.Du er om nogen, et godt eksempel på, at vision, mission og kommunikation kun lever igennem adfærd. Alt andet er dekoration og illusion.Med andre ord, det du skriver/siger, stemmer overens med virkeligheden.Vi ser frem til et godt samarbejde de næste 4 år, og kan varmt anbefale dig til andre.Kærlig hilsen

Phuong og Alexander

Email 19-04-2017

Alexander Boe

Hej Hanne3 måneder er nu gået, siden vores dreng startede i dagpleje hos dig.

Du har med din kærlighed, opmærksomhed og omsorg, givet vores dreng, den bedste start man som forældre kunne ønske sig for sit barn.


Med dine daglige rutiner og struktur i hverdagen, er du med til, at skabe trygge og genkendelige rammer for såvel børnene og os forældre, hvilket i sidste ende er med til, at give overskud i en travl hverdag.


Det er tydeligt som forældre, at du som dagplejemor er meget bevidst om, at et godt grundlag for sunde og glade børn er varieret mad.


Udover den varieret kost, er det dejligt se, at der under måltiderne er god tid til det enkelte barn og ro til at hygge omkring måltidet.

Du er om nogen, et godt eksempel på, at vision, mission og kommunikation kun lever igennem adfærd. Alt andet er dekoration og illusion.

Med andre ord, det du skriver/siger, stemmer overens med virkeligheden.Vi ser frem til et godt samarbejde de næste 4 år, og kan varmt anbefale dig til andre.


Kærlig hilsen

Phuong og Alexander

Email 30-03-2017

Anne-Sofie

Vores datter Olivia har nu gået i dagpleje hos Hanne i 2 måneder, og vi er allerede utrolig glade for det :)


Hos Hanne bliver man altid mødt med godt humør, kærlighed og tryghed. Hun tager sig af Olivia, som var det hendes egen. Olivia trives og udvikler sig hastigt, efter hun er startet hos Hanne - det er vildt at se!


Hanne er god til at tage hensyn til det enkelte barns behov.

Fx:

- Hvis det skal spise noget bestemt, som de andre ikke får.

- Hvis det skal sove 2 lure eller sove på andre tidspunkter.

- Eller hvis det har brug for at blive trøstet og krammet og bare føle sig tryg.

Som forældre kan man trygt aflevere sit barn til Hanne uden bekymringer.

Ligeledes er Hanne rigtig god til at fortælle, hvordan dagen er gået for det enkelte barn, og hvad man ellers har brug for at vide. Og det er skønt at følge med i, hvad de små laver via de dejlige billeder Hanne tager af børnene.


Vi vil klart anbefale Hannes dagpleje til andre, og vi ser frem til to gode og trygge år for vores datter.

Email 09-03-2017

Merima Karat

Hannes dagpleje, er den skønneste start på et barns institutionsliv!

Der er en skøn fast struktur i hverdagen, dejlig mad (hvilket Naja er stor fan af), rent hjem og ikke mindst et hjem fyldt med kærlighed!


Vi er mere end tilfredse med at aflevere Naja og få hende passet hos Hanne!

Der er altid mulighed for en stille og rolig aflevering/afhentning - det betyder rigtig meget for os!
I anledningen er særlige helligdage, er der altid tænkt på alt. Herunder både fødselsdag, jul og fastelavn. Alt er altid helt gennemført og udført helt perfekt.Vi vil til enhver tid anbefale Hannes dagpleje!Grundet flytning, er vi desværre nødt til at flytte Naja, men vil bestemt komme og besøge Hanne!Kærligste hilsner fra os

Email 25-09-2015

Sandra Glintborg

Kære Skønne Hanne <3Tusind tak fordi, du tog dig så godt af vores dreng :-D

Vi har virkelig nydt at have dig som dagpleje...

Du har åbnet armene for os og det er virkelig en fornøjelse, når vi møder både dig og Erik i netto, og I står klar med kram til sebastian og os hehe <3<3

Vi kan kun med stor glæde, anbefale dig til andre familier <3

Du er så super skøn og fuld af kærlighed og energi <3

Kunne fortsætte i 100år med at skrive alt det gode, du har gjort for vores søn og os <3

Ønsker dig alt godt <3

vi ses snart :-DMange kyss og kram fra

Sebastian og forældre

Email 01-09-2015

Erik Thulesen

Det er verdens bedste dagpleje og dagplejemor der har Mariehønen i Tornbjerg så i kan roligt sende jeres guldklumper til pasning hos Hanne

Email 29-01-2015

Sabine Vestergaard Glud

Kære Hanne

Vi og vores søn kunne ikke have ønsket os en bedre dagplejer. Din glæde, åbenhed og ligefremme facon har uden tvivl været med til at forme vores dreng, til det fantastiske barn han er! Mathias har både været en del af en gruppe på kun 2 og helt op til 5 børn,
men uanset hvad var dit engagement og indholdet i dagligdagen altid i top. Hvis man som familie er så heldig at få plads hos dig, vil man glædes over det i mange år frem :-)

Kærlig hilsen til dig fra din prins og hans forældre

Email 28-01-2015

Christina Kirkegaard

Hanne har været en helt igennem fantastisk dagplejemor for vores søn Zilas, der fylder 7 år til sommer. Hannes altid glade humør og kærlige måde at omgås børnene på, gjorde at vi som forældre altid vidste at vores søn var i trygge hænder. Hannes hjem er
fyldt med hjerterum og det utrolig tætte bånd der opstod imellem vores søn og hende var helt unik og vi kunne ikke have ønsket os en bedre dagplejemor for vores søn.
Tusind tak Hanne <3

Knus og kærlige hilsner fra en taknemmelig familie, der savner dig

Email 26-01-2015

Marlene B. Iversen

Hanne er uden tvivl i mit sind mest omsorgsfulde og givende dagplejemor man kunne tænke sig. Hun gav min dejlige men usikre og lidt krævende søn den bedst tænkelige pleje og støtte. Hun var ligefrem og lyttende og en utrolig hjælp for både mig og Marco
i en svær tid og han elsker at kigge i sin bog med billederne fra tiden hos Hanne. Idag er han en glad og moden 8 årig og jeg tilskriver Hannes gode pleje som rigtige skridt på vejen.

Email 25-01-2015

Per Kastrupsen

Hej.Vi har nu igennem 1 år haft vores datter i pleje hos Hanne og vi er virkelig glade og taknemmelige for den måde hun er der for vores barn. De leger, går ture og fjoller rundt, og vores datter elsker Hanne og når hun ser hende om morgenen vil hun bare over i
hendes arme :-) Hun yder en kærlighed, omsorg og glæde som er få mennesker forundt, så vi kan på det varmeste anbefale Hanne som dagplejer :-)

Kærlig hilsen

En glad og taknemmelig familie

Email Hjemmeside 23-01-2015

Mette Stokholm

Hej..

Hanne har passet voers pige Kristine. En meget følson og klog pige. De sang sange, danse og Kristine elsker sin Hanne... Nu er hun næsten 10 år. Og vi har kun gode minder om den tid. Mange tak.

Kærlig hilsen Mette Stokhol

Email 19-01-2015

Maj-Brit Sandgaard

Hvis du søger en dagplejer med hjertet på rette sted - så har du fundet det her!


En dagplejer der har øje for det enkelte barns styrker og svagheder. En dagplejer, der sætter en ære i børnenes læring og som styrker deres udvikling og nysgerrighed.Efter en turbulent start i dagplejeverdenen blev min søn flyttet til Hannes dagpleje. Han var stemplet som et problembarn og fyldte for to pladser (grundet for tidlig fødsel). Hanne forstod at møde min søn, der hvor han var. Hun gav ham tryghed, knus og kram
- hvilket var nøjagtigt det, han havde brug for for at kunne blomstre og udvikle sig fuldstændig på lige fod med jævnaldrende. En måned fyldte han for to pladser hos Hanne - så var det ikke længere en nødvendighed.


Nu - hvor han har gået i børnehave i knap 3 år og snart skal starte skole - siger han stadig, at han savner Hanne, og så tager vi på besøg, det er så hyggeligt. Hun har en meget stor plads i hans (og familiens) hjerte :-)

De bedste hilsner fra en mor, der altid vil være Hanne evigt taknemmeligt for at passe så godt på hendes guld.

Del siden